Daikin airconditioning

Met een Daikin airconditioning wordt op zeer snelle wijze jouw woning verwarmd omdat de warmtepomp gebruik maakt van de hernieuwbare en oneindige energiebron lucht. Dit is aanzienlijk zuiniger én goedkoper dan verwarmen met gas (cv-ketel). Ideaal voor onder andere slaap- en werkkamers, waar gedurende een korte periode verwarming (of koeling) gewenst is. In de koudere maanden zorgt de airco voor een snelle opwarming tot de gewenste temperatuur, in de zomer geniet je van een comfortabele koele ruimte én je hebt het hele jaar door de beste luchtkwaliteit in jouw huis. Met Daikin kies je dus voor het beste binnenklimaat, 365 dagen per jaar. Bovendien zijn de Daikin airco's per direct leverbaar.

Duurzame klimaatoplossingen 

Daikin stelt alles in het werk om zowel nu, als in de toekomst, haar klanten die op zoek zijn naar klimaatoplossingen voor residentiële, commerciële of industriële toepassingen, de meest efficiënte en betrouwbare systemen te leveren.

"We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen en ons beleid en onze praktijken zorgen ervoor dat milieu en duurzaamheid centraal staat in alles wat we doen. Zo organiseren we onze bedrijfsactiviteiten alleen volgens groene principes, die zowel economisch als ecologisch zinvol zijn."

© 2023 - 2024 Jilkoairconditioningshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel